Pej palla pänner!

Nu är sommarlovet slut, och vi är tillbaka i bloggen! Vi förstår att ni har saknat oss (speciellt Surikaten) men nu är väntan över :)

Nu ska ni få höra ett av våra spännande äventyr!
Äventyret började när vi fick lov att åka till Norrköping över en dag, HEEELT UTAN NÅGRA VUXNA, vi var ju inte själva såklart utan hade åtta andra vänner med oss. Vi lyckades över all förmodan ta oss till Norrköping utan några problem.
Men problemen började när vi skulle åka hem... (spännande musik) ... när vi kom fram till bussterminalen (där fick madde allt till de) springer vi fram till våran busshållsplats, där det typ stod 100 andra coola ungdomar, så Jessie och Madde tog täten och armbågade sig fram som ett rugbylag, för vi skulle ju såklart på först. När vi har har stått och planerat vår invasion av bussen och försvarat våra platser kom den äntligen. Rugbylaget kom som planerat på först (Jessie blev allt för ivrig och knockade ut en eller kanske två motståndare) och de tog de bästa platserna längst fram. När vi äntligen trodde att kriget var över och hade slagit oss till ro på de  bästa platserna så kom chockbeskedet. En buss där det stod "Stockholm" på rullade förbi. Vi blev lite förbryllade, två Stockholmsbussar? Så vi vänder oss om till en av de coola ungdomarna (som vi tidigare knockat ut) och frågar:
- Vart går bussen?
 Han svarar lite irritarat med en tampong i näsan:
 - På klassresan till Småland såklart.
VI SATT PÅ FEL BUSS (varför hade inga reagerat på att vi hade snott de bästa platserna på deras hyrda buss? Måste varit pga sötheten...) Vi tog våra grejer och sprang bort mot den rätta bussen, väl där upptäcker vi att vi saknar en Snorris (våran vän). Hysteriskt ringer vi till henne.
- Vart äääääär du?!?!?!
- På toan såklart, svarar Snorris.
- Du måååååste av, du är på fel buss, spriiiiiiing!
Historien slutar lyckligt, Snorris kommer av säkert (hon hade dock planerat att stanna på toan tills bussen börjat åka för att vattnet skulle fungera, men vi räddade henne från att dela stuga med en snarkande Olle och Stina)

Pej på palla pänner, pästa pinlägg planeras patt pandla pom påran pän Porpan.

1,2,3,4 du är en partymyra!

RSS 2.0