Äntligen får jag gästblogga

Hej det är nu Eveline vid tangenterna *fniss*. Jag vill börja med att tacka Li för denna chans att få skriva i den här bloggen, jävla skitblogg men vafan ingenannan som vill ha mig *fniss*. Skönt också att den där jävla op-madde är utanför bilden.
Jag vill inleda med att berätta vad jag lyssnar på, det är lite dödsrock från sent 80-tal *älska*. Rakbladen ligger här bredvid, har ingen motivation att skära, men jag vill. (Ge mig motivation i kommentarerna ni skriver) *fniss*.
idag har jag varit på Oden och ätit 2 jättestora Kebabpizzor med min bästa vän Tolga.
Ikväll ska jag ut. leta blod. i skogen. kanske hittar. döda ett djur.

BLODBLODBLOD

vet inte

snälla nån

nu händer det....

Skära...

Här kommer lite kort info:
Jag, Jessie Ewa Björkman, vaknade imorse med en mycket kostig magkänsla. Varför i helvette har jag en blogg med OP Madde, varenda jävel vet ju att hon suger på svenska, och jag vill ju såklart ha en kompanjon med samma skills som jag!
      Jag började, innan jag slagit upp mina ögon, leta efter mobilen som skulle ligga någonstans i sängen. Men efter 2 minuter och 3 sek insåg jag att den inte låg i min 180cm breda säng, så jag öppnade ögonen och satte mig upp för att ca 2sek senare se att mobilfan ligger på min soffa (ca 3m från sängen). Jag sträkte på mig och tog ett djupt andetag, jag orkade verkligen inte kliva upp ur sängen. Jag kände min runda mage , fortfarande med den konstiga magkänslan, kurra högt och jag reste mig sakta men säkert för att hämta mobilen. "Endast sos samtal" stod det och jag insåg att jag var tvungen att gå upp till övervåningen för att få kontakt med omvärlden. Jag tog dem tunga stegen upp för trappan och landade i soffan, på rygg.
 "tuuuuut .... tuuuut......" "HEEEEJ " Li svarade med en lycklig röst i andra änden, kl var 11.46 och hon hade varit uppe länge, iaf i en timme eftersom hon inte är speciellt förtjust i att gå upp efter 11.(fråga mig inte varför) 
- Hej Li. vad gör du?
- Näää, kollar på tv, dudå?
- jag vaknade precis, men jag tänkte på en grej, visst har du MVG i Svenska?
- Ja precis, vadåra?
- Jag tänkte, om vi skulle ta och kicka madde så kan du och jag bli blogg-kompanjoner istället? För båda vi har ju MVG i Svenska...
- Mjoo, jaa jag vet inte. Jag är inte så mycket av en bloggare.
- Men kom igen, det blir kul!
- Okej då, om jag får bestämma lösen.....
- okej, det går jag med på. Hej då
-hejdå
*Klick*
men sedan kom jag på......
*tuuuuut.....tuuuut*
- AA hallå det är lissan no1
- A tja , du när ska vi skriva första inlägget då?
- Nämen jag kan komma över ikväll, jag tar 20.25 tåget då, för jag har lite saker att göra under dagen..
- okej, hejdå
-HEJDÅ
*klick*

"Do not cross the street, go down the valley" blod....


Hey whaaat?

Lägsta gaten på Arlanda 16/6 2037 klockan 12.00

Skorpan - Jag har inga norska pengar
Malin - Tur de för vi är i Danmark

Ulla - Vi måste ställa oss i kön
Jessie - Vi kommer ju inte fortare till Danmark för att vi står först i kön till båten

Blundande Madde - Aj vad jag har ont i ögonen ..............(tystnad)................
Stirrande Madde - DET ÄR FAKTISKT SYND OM MIG!!!!!!!!!


Berättelsen om båten:
Det var en gång en Madde och en Jessie som var på väg hem från Danmark. När de hade ätit klart bestämde de med sina föräldrar att de skulle mötas vid shoppen tio minuter senare. Undertiden skulle de utforska färjan HELT själva. (de hade flytvästar på sig) När Madde och Jessie hade gått tio meter blev de trötta och la sig i en soffa bakom ett hörn och somnade sött. zzzZZzzzZz.
En timme senare: Madde och Jessie sov fortfarande sött i sin soffa. Jessies mamma Ewa och Maddes pappa Ove kommer springandes till informationen och säger:" VI HAR TAPPAT VÅRA BARN, VI HAR TAPPAT VÅRA BARN, eller ganska så stora barn, dom är 17 år!" I högtalaren på båten: "Kan Madeleine och Jessica komma till informationen tack?" Madde och Jessie vaknar inte. Fler och fler börjar leta efter de små barnen. Paaaanik.

Jessie och Madde vaknar till slut av att deras vänner stod runt dom och tog kort på de små söta barnen.


Nyyyyyyyyyyyyypón Oooooooooooooopé


Aloha mahalo

AAAAAAAAAAAAAAAH, skrek Madde på leopardsadeln och ramlade bakåt för att Hanna var för tjock ... sen kom trottoaren och Desse fick NÄSTAN ett löv i örat. Han har ett brunt och ett blått öga.

Öppnar kylen: Ser chokladsåsen. Mmmm. 0,5 % fett. YEAH. Äter upp hela. Vänder på förpackningen ... 80 % socker. Attans.


Vart ligger universum?


Emelie tycker om oss

Studentsång '07

*kadish*
(ps. Läs ej tyst, måste sjungas. Ledtråd: Tänk Carola)

I plugget så pratar dom om Emelie varje rast, var enda en vill vara hennes kompiiiiis, men det är någonting som ingen vet i vår klass att Emelie gett sitt foto till oss,
VI sitter vid vår bänk och drömmer oss bort, när Emelie visslar utanför, hon säger hej, kom ut till mig, fast ni är mobbade så är ni helt okeeeeeeeeeeeeeeeej,
Emelie tycker om oss, och vi vet att de är sant, a-a-a-ant, de finns ingen annan, som får oss känna likadaaant, det är sant!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH



Vår nya blogg!

Vi ville bara välkomna oss själva till blogg.se! Vi har aldirg haft en blogg förut så det här är alldeles nytt för oss, fjääääääääärilar i magen, det pirrar här och det pirrar där, störtskönt hela dagen!

Vi ska inte bli långrandiga så vi säger, five six seven eight, jessie and madde let's do it getget to it!

BOOOOOOOOOOOM!

RSS 2.0